Olivero Mario Barbera d’Alba CAMPII RAUDII Superiore

219,00 DKK

Type

Rødvine

Drue

Barbera

Land

Italien

Fadlagring

15 måneder på eg

Passer til

Barbecues, rødt kød, vildt, ost

Flaske / Alkohol

75 cl

Beskrivelse Detaljer

Campii Raudii var et romersk slag 100 f. Kr., der er tæt knyttet til byen Roddi, der ligger lige ved vingården. Denne Barbera har ligget længe på egetræsfade, der giver en varm og fyldig vin med noter af brombær, friskristet kaffe, tobak og krydderier. De bløde tanniner giver en god drikkeoplevelse, der skyldes syren og den lange lagringstid.

Den rubinrøde Barbera er perfekt sammen med en grillet bøf eller delikate oste.
Vi anbefaler en serveringstemperatur lige under stuetemperatur på 17-19°C.

Huset

Olivero Mario

Olivero Mario er først og fremmest en familie – og dernæst en vinproducent. Det er sønnen, Lorenzo, der sammen sin far, Mario, startede vinproduktionen i 2003. Lorenzo studerede ønologi i Alba, Piemonte. Efter at have studeret videre fik han en uddannelse fra Turin University. Lorenzo har arbejdet på flere forskellige gårde for at samle erfaring og lære fra de gamle italienske mestre i vinproduktion.

Det betyder, at han i dag producerer ganske robuste vine fra gamle vinområder. På gården produceres Nebbiolo, Barbera, Dolcetto og hvidvinsdruen Arneis.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 15% på din første ordre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader