Franck Massard Vinya Cocut Montsant
199,00 kr.
Type
RødvineTilbud
Drue
Carignan
Land
Spanien
Fadlagring
12 måneder på fransk eg
Leveres i
6 stk.
Flaske / Alkohol
75 cl / 14,5%
Beskrivelse
Detaljer
Franck er selv meget glad for druen Carignan, som han mener er en af de mest spændende lige nu. Vinen er afbalanceret og har trods sin unge alder en dybde i næsen af peber, kirsebær, hindbær og en smule timian. Smagen er en blanding mellem røde bær og urter. Vinen er frisk med en god mængde syrlighed.
Huset
Franck Massard
Franck Massards dedikation til vin og vindyrkning gjorde, at han startede sit eget vinhus for at kunne dele ud af sin store passion med resten af verden. Franck var ’UK Best Sommelier’ i 1996. Han fik WSET diplomet i 1998 og Master Sommelier Advanced diplomet i 1999.
Som Franck selv siger:
”Alt begyndte i 2004, da jeg, sammen med en gammel ven, der også er sommelier, købte vores egen vingård i Priorat og gjorde vores drøm til virkelighed. På den vingård dyrkede jeg min første vin, Huellas, og fandt samtidig ud af, at hemmeligheden bag god vin er evner, tålmodighed, hårdt arbejde og passion. Jeg kunne ikke være mere glad for det, jeg gør nu. Jeg lever virkelig min drøm.”
Som Franck selv siger:
”Alt begyndte i 2004, da jeg, sammen med en gammel ven, der også er sommelier, købte vores egen vingård i Priorat og gjorde vores drøm til virkelighed. På den vingård dyrkede jeg min første vin, Huellas, og fandt samtidig ud af, at hemmeligheden bag god vin er evner, tålmodighed, hårdt arbejde og passion. Jeg kunne ikke være mere glad for det, jeg gør nu. Jeg lever virkelig min drøm.”
Seneste kommentarer