Databeskyttelse er meget vigtigt for Quality Wine, og vi ønsker at være åbne og gennemsigtige og derfor have en politisk indstilling af, hvordan dine personlige data behandles og beskyttes.

Kontroller af dine personlige data:
Det danske firma, Quality Wine ApS, er den registeransvarlige for de personoplysninger, du sender til os, og er ansvarlig for dine personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslov.

Quality Wine
Engvej 100
2300 København S
Danmark

Virksomhedsregister: Quality Wine Aps
CVR nr. 29152101

Hvor gemmer vi dine data:

Quality Wine er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger, der leveres af dig, indsamles sikkert gennem SSL (SecureSockets Layer). En SSL er en protokol, der krypterer dine oplysninger til koder, så dine oplysninger holdes sikre, mens de overføres via internettet. Kun PBS (din bank) har adgang til dine oplysninger.

Adgang til dine data:

Dine data kan blive delt inden for Quality Wine. Vi videregiver, sælger eller bytter aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjeparter uden for Quality Wine.

Dine rettigheder

Ret til adgang:

Du har til enhver tid ret til at anmode om oplysninger om de personoplysninger, vi har om dig. Du kan kontakte Quality Wine, der giver dig dine personlige data via e-mail.

Ret til bærbarhed:

Når Quality Wine behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke eller din aftale, har du ret til at få en kopi af dine data. Dette inkluderer kun de personoplysninger, du har sendt til os.

Ret til berigtigelse:

Du har ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte, herunder retten til at få udført ufuldstændige personoplysninger.

Ret til sletning:

Du har ret til at slette personlige oplysninger behandlet af Quality Wine når som helst undtagen i følgende situationer:

* du har en løbende sag med kundeservice.

* du har en åben ordre, som endnu ikke er sendt eller delvist sendt.

* du har en uafviklet gæld hos Quality Wine, uanset betalingsmetode.

* din gæld er blevet solgt til en tredjepart inden for de sidste tre år eller et år for afdøde kunder.

* din kreditansøgning er blevet afvist inden for de sidste tre måneder.

* hvis du har foretaget et køb, gemmer vi dine personlige data i forbindelse med din transaktion for bogføringsregler.

Din ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring:

Du har ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring, herunder profilanalyse foretaget til direkte markedsføringsformål.

Du kan fravælge direkte markedsføring på følgende måde:

* efter instruktionerne i hver marketing-mails.

Ret til begrænsning:

Du har ret til at anmode om, at Quality Wine begrænser behandlingen af ​​dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

* hvis du modsætter dig behandling af dine personlige data mod Quality Wines legitime interesse, skal Quality Wine begrænse al behandling af sådanne data i afventning af verificering af den legitime interesse.

* hvis du hævder, at dine personlige data er forkerte, skal Quality Wine begrænse al behandling af sådanne data i afventning af verificering af nøjagtigheden af ​​de personlige data.

* hvis behandlingen er ulovlig, kan du modsætte dig sletning af personoplysninger og i stedet anmode om begrænsning af brugen af ​​dine personlige data.

* hvis Quality Wine ikke længere har brug for personoplysningerne, men det kræves i henhold til forsvar af juridiske krav.

Sådan forfølger du dine rettigheder:

Vi tager databeskyttelse meget seriøst og håndterer derfor dine anmodninger i forhold til dine rettigheder angivet ovenfor. Du kan altid nå os på info@qualitywine.dk.

Opdateringer til vores fortrolighedsmeddelelse:

Vi bliver muligvis nødt til at opdatere vores fortrolighedsmeddelelse. Den seneste version er altid tilgængelig på vores hjemmeside www.qualitywine.dk. Vi kommunikerer alle væsentlige ændringer i fortrolighedsmeddelelsen, for eksempel formålet med, hvorfor vi bruger dine personlige data, identiteten på den dataansvarlige eller dine rettigheder.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 15% på din første ordre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader