Gode vine siden 2001

Vores grundlag og historie

Hele grundlaget for at skabe Quality Wine kommer fra en ægte nysgerrighed for vine. Denne nysgerrighed har udviklet sig og er med tiden blevet til en lidenskab for den ønologiske og kulinariske verden, hvilket fik Karsten Pedersen til at stifte virksomheden, Quality Wine, i 2001.

Det hele startede med italienske vine, da Karsten har rejst meget i Italien, og har familie dernede, der kunne hjælpe med gode kontakter til vinbranchen. Det har over årene udviklet sig til import fra de fleste af de vinproducerende lande.

Vi elsker vin, og derfor er også vores ambition at kunne tilbyde dig nogle meget velsmagende og interessante vine til en fornuftig pris.

Karsten Pedersen, ejer

En brændende passion for vin

Hos Karsten er det altid den brændende passion for gode vine og god mad, der driver værket. Der bliver både skelnet til, hvor vinen kommer fra, men især kvaliteten i flasken har afgørende betydning. Målet er at finde små kvalitetsproducenter, der laver vin med hjertet og frembringer individuelle og personlige vine med afsæt i vinregionens særpræg.

På baggrund af Karstens omfattende erfaring med import af ​​vin, har det derved været muligt at opbygge et særligt udvalg af disse vine og derved udvide horisonten for ekstraordinær vin. Sortimentet består nu af markante vine, der repræsenterer den mangfoldighed, der gør det spændende at gå på opdagelse i vinens forunderlige verden.

Vi er i Quality Wine konstant på udkig efter innovative og attraktive produkter fra nye leverandører, og har et alsidigt team klar til at imødekomme behovene for god vin og fødevarer af højeste kvalitet.

Vores kunder er primært
Private
Virksomheder
Personaleforeninger
Vinklubber
Læs om vores huse

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader