St. Michael Eppan Fallwind Merlot Cabernet DOC 750 cl

249,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

Land

Italien

Fadlagring

6 måneder på egetræstønder

Passer til

Modne oste, grillet kød

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 14,5%

Beskrivelse Detaljer

De Piano, det gamle latinske navn for Eppan, er navnet på St. Michael-Eppans første cuvée bestående af Merlot (55%), Cabernet Sauvignon (35%) og Cabernet Franc (10%). Merlot og Cabernet komplimenterer hinanden utrolig godt. Det giver en kompleks vin bestående af bløde tanniner fra Cabernet og dybden, kraften og frugten fra Merlot. Du vil både opleve solbær, mynte, lakrids og kaffe. Det er en meget flot mørkerød vin, der især passer til grillet kød.
Du kan uden tvivl servere denne vin med det samme. Giv den gerne lidt tid i glasset til at ilte, så får du den optimale smagsoplevelse.

249,00 kr.

249,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader