Villa Rinaldi Amarone Corpus 2018

1.349,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Corcina, Rondinella, Molinara

Land

Italien

Fadlagring

Fransk eg

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 16%

Beskrivelse Detaljer

Velkommen til vinens Champions League! Vi ved godt, at den her vin er dyr, rigtig dyr endda. Men du får også en helt sublim og prisvindende vin fra Verona området. Det er en Amarone, der med en helt imminent bouquet giver noter af kirsebær, blomme, kakao og tobak.
Vinen har et helt specielt særpræg med en frugtig karakter.

Denne vin skal kun drikkes til de helt specielle lejligheder – og giv dig derfor god tid. Vi anbefaler, at du åbner den en times tid før servering og gerne dekanteret.

1.349,00 kr.

1.349,00 kr.

Huset

Villa Rinaldi

Rinaldo Rinaldi er manden bag Villa Rinaldi. Vinhuset har sine rødder helt tilbage i det forrige århundrede, men sådan som det ser ud i dag skyldes i høj grad Rinaldo Rinaldi. Tilbage i 50’erne revolutionerede han vinhuset. Indtil da havde man, igennem generationer, produceret klassiske Verona vine som for eksempel Amarone della Valpolicella. Rinaldi lavede aftaler med en række vinbønder, som havde marker og vinstokke, der opfyldte alle hans ønsker. Dem fandt han i Adige dalen. De kontrakter han udarbejdede dengang, er dem man stadig opererer efter. Med de aftaler indgået kunne Rinaldi forfølge sit mål - at lave den perfekte vin. Det betød også, at han måtte vende tilbage til den klassiske produktionsmetode – Dégorgement a la Volée. Denne produktionsmetode er i langt højere grad manuel og væsentlig langsommere end den mere moderne produktionsmetode – Dégorgement a la Glace. Med denne klassiske og langsommelige proces kan man frembringe vine, der ganske enkelt er blandt de bedste. En af Villa Rinaldis hemmeligheder er, at man udelukkende bruger små fade og er meget sparsom med brugen af sulfitter.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader