Silvia Gonzales El Canto De La Alondra Ribera Del Duero

399,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Tinto Fino (Tempranillo)

Land

Spanien

Fadlagring

12 måneder på eg

Passer til

Lasagne, kraftige gryderetter, grillede grøntsager, spicy kylling, røget oste

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 15,0 %

Beskrivelse Detaljer

Silvia González’ vin er ikke bare hvilken som helst vin. Druerne til denne vin er håndplukket en enkelt dag i omegnen af Olmos de Penafiel. De er nøje udvalgt, så kun de bedste druer bliver plukket, og de bliver yderligere sorteret i produktionen. Der er derfor også kun lavet et meget begrænset parti vine – som vi lover er helt ekstraordinære.

Denne tempranillo er sprængfyldt med personlighed, fylde og klasse. Den har en skøn frugtig karakter i næsen, der blot udvikler sig i glasset. Det er en kompleks vin med røgede og mineralske noter. Smagen eksploderer af de fineste fuldmodne blommer samt hints af vanilje. Samtidig er der er en krydret note, så vinen på intet tidspunkt tipper, men forbliver i perfekt balance mellem det søde og det kraftige.

399,00 kr.

399,00 kr.

Huset

Silvia Gonzales

I 2014 startede Silvia González sit helt eget vin-projekt, nemlig produktionen af begrænset signaturvin i hjertet af Ribera del Duero. Hver slurk af hendes vin afspejler hendes personlighed, der er vild, kvalitetsbevidst og ærlig. Silvia González er født i Salamanca, hvor hun blev uddannet kemiker og afsluttede sine studier med en doktorgrad i organisk kemi. Efter at have studeret ønologi i Palencia begyndte hun at rådgive små vingårde i Ribera del Duero, Rueda, Arribes del Duero og Toro. I 2014 besluttede hun at tage springet med sin egen vin. Silvia dækker hele processen fra start til slut, og hun er selv ansvarlig for at bringe sine to vine direkte til sin klient. Det tæller blandt andet flere restauranter med Michelin-stjerner, da hendes vin har erobret restauratørers, vinproducenters og eksperter hjerter. Det er ikke for sjov, at Silvias vin er så populær, og vi er sikre på, at du vil nyde hver eneste slurk!

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader