Caccia Al Piano, Bolgheri DOC Superiore, Toscana

699,00 kr.

Type

RødvineTilbud

Drue

Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc

Land

Italien

Passer til

Aperitif, fisk, muslinger, risotto og søde kager

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75cl / 13,5%

Beskrivelse

CACCIA AL PIANO Bolgheri DOC Superiore er en fornem rødvin, der stammer fra det prestigefyldte Bolgheri-distrikt i Toscana, Italien. Denne vin er et emblem af ekspertise og tradition inden for italiensk vinproduktion.

Denne enestående vin er lavet af en nøje udvalgt blanding af traditionelle druesorter, herunder Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc, der dyrkes med omhu og kærlighed i de frodige vinmarker omkring CACCIA AL PIANO ejendommen.

Vinen har en dyb rubinrød farve og en fortryllende bouquet af modne røde frugter, krydderier og delikate vanilje noter, der kommer fra lagringen på egetræsfade. Smagen er fyldig, kompleks og velafbalanceret med bløde tanniner og en imponerende længde i eftersmagen.

CACCIA AL PIANO Bolgheri DOC Superiore er et perfekt match til rødt kød, vildt og modne oste. Den er en ægte juvel i kronen af italiensk vinproduktion og repræsenterer det bedste af Bolgheri-områdets terroir og håndværk

699,00 kr.

Robert Parker / Wine Advocate – 95+/100
Decanter – 96/100
Jancis Robinson – 17.5+/20
James Suckling – 94/100
Doctor Wine – 94/100
The WineHunter Award – Gold
I Vini di Veronelli – 94/100 – 3 Stelle Oro

699,00 kr.

Huset

Caccia Al Piano

I begyndelsen af 2000'erne besluttede Franco Ziliani, ejeren af Guido Berlucchi og pioneren inden for fremstillingen af Metodo Classico i Franciacorta i 1960'erne, at satse på det opkomne område Bolgheri i Toscana med det formål at producere store rødvine. Dette kulminereede med købet af Tenuta Caccia al Piano i 2003. Tenuta Caccia al Piano er beliggende i det charmerende område Bolgheri. Her giver den perfekte kombination af middelhavsklima og ler-kalksten jorden det ideelle terroir til store vine. Langs den betagende Via Bolgherese, der løber mellem vinmarker og oliventræer, begyndte vinmageren Franco Ziliani en ny rejse dedikeret til produktionen af vine, der efterlader et varigt indtryk.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader