Franck Massard Bellesa Perfecta Priorat

199,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Grenache, Carignan

Land

Spanien

Fadlagring

12 måneder på Fransk egetræ

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 14,5%

Beskrivelse Detaljer

Bellesa Perfecta!
Denne catalonske rødvin er blevet dyrket til at afspejle essensen af Priorat. Vinen er en blanding mellem de to druer Granache og Carignan, hvilket giver friske urtenoter, hvid peber og hindbær. Rødvinen har en helt eminent smag med eksplosioner af røde bær og søde krydderier. Der er en god struktur i vinen og en delikat balance mellem syre og sødme.

199,00 kr.

199,00 kr.

Huset

Franck Massard

Franck Massards dedikation til vin og vindyrkning gjorde, at han startede sit eget vinhus for at kunne dele ud af sin store passion med resten af verden. Franck var ’UK Best Sommelier’ i 1996. Han fik WSET diplomet i 1998 og Master Sommelier Advanced diplomet i 1999.

Som Franck selv siger:
”Alt begyndte i 2004, da jeg, sammen med en gammel ven, der også er sommelier, købte vores egen vingård i Priorat og gjorde vores drøm til virkelighed. På den vingård dyrkede jeg min første vin, Huellas, og fandt samtidig ud af, at hemmeligheden bag god vin er evner, tålmodighed, hårdt arbejde og passion. Jeg kunne ikke være mere glad for det, jeg gør nu. Jeg lever virkelig min drøm.”

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader