St. Michael Eppan Lahn Sauvignon Blanc Fallwind Alto Adige DOC

199,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Sauvignon

Land

Italien

Passer til

Sushi, thairetter

Flaske / Alkohol

75 cl / 13,5%

Beskrivelse Detaljer

Vi har her en hvidvin fra Überetsch området, der er karakteriseret ved deres kalkstensprægede jord og kolde vinde. Det giver en frisk syrlighed samt en delikat smag af mineraler, som er helt unik fra Lahn vingården. Farven er lys gylden med et grønt skær. Den dufter friskt at ananas, hyldebær, stikkelsbær og honning.

Vi anbefaler en serveringstemperatur på 8-10°C. Vinen passer godt sammen med asiatiske retter såsom Sushi, wokretter og fjerkræ.

JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2020 92 POINT

199,00 kr.

199,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader