St. Michael Eppan Sanct Valentin Gewürztraminer

299,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Gewürztraminer

Land

Italien

Passer til

Stærk mad, stærke oste

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 14,5%

Beskrivelse Detaljer

St. Valentin Gewürztraminer har en intens og kompleks bouquet af asiatiske krydderier og en delikat note af roser og eksotiske frugter. Det er en af St. Valentin linjens top vine, og denne energiske og komplekse vin er en, som du ikke lige glemmer foreløbig.
Vi anbefaler, at vinen serveres ved en temperatur på 6 – 8°. Sådan synes vi du får den bedste oplevelse af vinen. Denne Gewürztraminer er en af italienernes favorit hvidvine, da den passer godt til lidt stærkere retter såsom pasta arrabiata.

JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2020 93 POINT

299,00 kr.

299,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader