St. Michael Eppan Sanct Valentin Sauvignon Blanc

299,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Sauvignon

Land

Italien

Passer til

Fisk, pastaretter

Flaske / Alkohol

75 cl / 14%

Beskrivelse Detaljer

Denne vin fra St. Valentin linjen er baseret på Sauvignon-druen, der er den mest kendte hvidvin fra St. Michael-Eppan. Druen har helt optimale betingelser ved foden af Mendel Massif, hvor kun de bedste marker er blevet udvalgt igennem de sidste 20 år. Der er noter at stikkelsbær, hyldebær og ribs. Det giver frugtige smagsnoter, der sammen med en sprød syre og en blød krop er en fornøjelse at drikke.
Hiv gerne denne hvidvin frem, når du vil imponere dine gæster – eller blot vil forkæle dig selv.

JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2020 93 POINT

299,00 kr.

299,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader