St. Michael Eppan Chardonnay Alto Adige DOC

99,00 DKK

Type

Hvidvin

Drue

Chardonnay

Land

Italien

Passer til

Carpaccio, pasta, salat

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 13,5%

Beskrivelse Detaljer

Ved første øjekast er denne Chardonnay lys gul med små glimt af grønne skær. Denne friske og inviterende vin giver frugtige aromaer af æble, melon og banan. Det er en vin med en lang finish, der giver en frisk og behagelig smag.
Vi anbefaler, at du serverer denne vin fra det sydlige Tyrol afkølet, og gerne til en forret eller en let sommersalat.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 15% på din første ordre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader