St. Michael Eppan Montiggl Riesling Fallwind Alto Adige DOC

199,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Riesling

Land

Italien

Passer til

Fisk, asiatiske retter, salater

Leveres i

6 stk

Flaske / Alkohol

75 cl / 13%

Beskrivelse Detaljer

Den tyske drue, Riesling, forlanger meget af sine vinmarker, da den bedst trives i mange soltimer men i et køligt klima. Det får den blandt de sydtyrolske marker, nærmere bestemt Montiggl, hvor betingelserne er ideelle til produktion af Riesling. Farven er let gylden og har grønlige nuancer. Vinen er elegant og balanceret, og har intense noter af hvid pære og abrikos.

Server den gerne til en let fiskeret eller til en saltet gedeost.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 8-10° C.

JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2018 89 POINT

199,00 kr.

199,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader