St. Michael Eppan Appius

1.199,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Chardonnay 58%, Pinot Grigio 22%, Pinot Bianco 12% and Sauvignon Blanc 8%

Land

Italien

Passer til

Skaldyr & Øster, Svampe, Trøffel, lyst kød og cremet oste

Leveres i

1 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 14%

Beskrivelse Detaljer

Denne premium vin fra de bedste vingårde i Eppan-område, er en udsøgt fornøjelse at nyde i godt selskab. I vil opleve en flot korngul farve med grønne skær. Dernæst en næse af frugtig aromaer men også strejf af røget vanilje.
Chardonnayen er derudover flot balanceret og har en ren finish med noter af mineraler og en let syre.
Vi anbefaler, at vinen serveres ved en temperatur på 8-10°. Sådan synes vi du får den bedste oplevelse af vinen. Du kan med fordel servere den til svamperavioli eller en tung risotto med frisk ost og chili.

GAMBERO ROSSO: Südtirol/Alto Adige DOC Chardonnay Sanct Valentin 2018 3 BICCHEIRI
JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Chardonnay Sanct Valentin 2018 96 POINT

1.199,00 kr.

1.199,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader