St. Michael Eppan Anger Pinot Grigio Alto Adige DOC

199,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Pinot Grigio

Land

Italien

Passer til

Fisk, fiskesuppe, perlehøne, kalv

Leveres i

6 stk

Flaske / Alkohol

75 cl / 14%

Beskrivelse Detaljer

Denne hvidvin fra Anger er en udsøgt fornøjelse at drikke!
Farven er lys gylden med skær af grøn. I næsen kan man fornemme noter af pære og honningmelon. Når den første dråbe rammer tungen, er det en fornemmelse af en cremet og velbalanceret hvidvin.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 8 til 10℃. Vinen er ideel til de fleste forretter, og du kan med fordel servere den til en saftig pighvar eller til Vitello Tonnato.

ROBERT PARKER: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2018 92 POINT
JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2018 92 POINT

199,00 kr.

92 Point Robert Parker
92 Point James Suckling

199,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader