St. Michael Eppan Anger Pinot Grigio Alto Adige DOC

149,00 DKK

Type

Hvidvin

Drue

Pinot Gris

Land

Italien

Passer til

Fisk, fiskesuppe, perlehøne, kalv

Flaske / Alkohol

75 cl / 14%

Beskrivelse Detaljer

Denne hvidvin fra Anger er en udsøgt fornøjelse at drikke!
Farven er lys gylden med skær af grøn. I næsen kan man fornemme noter af pære og honningmelon. Når den første dråbe rammer tungen, er det en fornemmelse af en cremet og velbalanceret hvidvin.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 8 til 10℃. Vinen er ideel til de fleste forretter, og du kan med fordel servere den til en saftig pighvar eller til Vitello Tonnato.

ROBERT PARKER: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2018 92 POINT
JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2018 92 POINT

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 15% på din første ordre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader