St. Michael Eppan Sanct Valentin Pinot Grigio

299,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Pinot Grigio

Land

Italien

Passer til

Fisk, rødt kød, risotto

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 14%

Beskrivelse Detaljer

Med en blomstrende frugtig aroma af æble, pære og vanilje sparker denne Pinot Gris døren direkte ind til en saftig og kraftig smagsoplevelse. Dyb korngul i farven ser den flot ud i glasset og er en fryd for øjet. Med en blød integreret syre og god fylde giver vinen derudover røget noter, der gør, at vinen passer godt sammen med mange typer spise. Den kan serveres til både fisk og rødt kød men også til diverse pastaretter såsom svamperisotto.
Du kan nyde denne Pinot Gris med det samme eller gemme den et par år i din samling, og hives frem til en særlig lejlighed.

ROBERT PARKER: Südtirol/Alto Adige Pinot Grigio Sanct Valentin 2018 94 POINT
JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Sanct Valentin 2019 94 POINT

299,00 kr.

299,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader