St. Michael Eppan Schulthauser Pinot Bianco DOC

139,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Pinot Blanc

Land

Italien

Passer til

Skaldyr, fisk, perlehøne

Flaske / Alkohol

75 cl / 14%

Beskrivelse Detaljer

Pinot Blanc er en af Sydtyrols vigtigste og bedste druesorter, som også gør sig gældende i denne vin. Korngylden i farven og med en duft af æbler, abrikos og pære er denne vin en fryd for øjet og næsen. Men vigtigst af alt smager den skønt afbalanceret med en cremet blødhed, dog stadig med en livlig syre, der giver en interessant nuanceret vin.

Det er en lækker vin at stille på bordet i de lyse sommernætter. Men vinen går også fremragende til en paella i de kolde vintermåneder.
Vi anbefaler, at vinen serveres ved en temperatur på 8 – 10°. Sådan synes vi du får den bedste oplevelse af vinen.

JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Noir Riserva Sanct Valentin 2019 93 POINT

139,00 kr.

139,00 kr.

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader