Caccia Al Piano, GROTTAIA ROSSO Toscana IGT, Toscana, Italien

199,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon

Land

Frankrig

Passer til

Pasta, Pizza, Grillet kød og Modne oste.

Leveres i

12 stk.

Flaske / Alkohol

75cl / 12%

Beskrivelse

GROTTAIA ROSSO Toscana IGT er en fortryllende rødvin fra det smukke Toscana i Italien. Denne vin er et sandt udtryk for regionens rige vintradition og en hyldest til det unikke terroir.

Denne bemærkelsesværdige rødvin er lavet af en blanding af traditionelle toscanske druesorter som Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, der er dyrket med omhu og kærlighed i de bølgende vinmarker omkring GROTTAIA ejendommen.

GROTTAIA ROSSO Toscana IGT har en dyb rubinrød farve og en kompleks bouquet af modne røde bær, krydderier og antydninger af tobak og vanilje. Smagen er fyldig og saftig med bløde tanniner og en behagelig frugtsmag, der fortryller ganen.

Denne rødvin er perfekt til at ledsage pasta, pizza, grillet kød og modne oste. Med sin dybde og kompleksitet er GROTTAIA ROSSO Toscana IGT en sand fornøjelse for vinelskere overalt og et vidnesbyrd om Toscana’s enestående evne til at producere fremragende vine.

199,00 kr.

199,00 kr.

Huset

Caccia Al Piano

I begyndelsen af 2000'erne besluttede Franco Ziliani, ejeren af Guido Berlucchi og pioneren inden for fremstillingen af Metodo Classico i Franciacorta i 1960'erne, at satse på det opkomne område Bolgheri i Toscana med det formål at producere store rødvine. Dette kulminereede med købet af Tenuta Caccia al Piano i 2003. Tenuta Caccia al Piano er beliggende i det charmerende område Bolgheri. Her giver den perfekte kombination af middelhavsklima og ler-kalksten jorden det ideelle terroir til store vine. Langs den betagende Via Bolgherese, der løber mellem vinmarker og oliventræer, begyndte vinmageren Franco Ziliani en ny rejse dedikeret til produktionen af vine, der efterlader et varigt indtryk.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader