Thomas Niedermayr Weissburgunder 750 ml, Naturvin

299,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Weissburgunder

Land

Fadlagring

Passer til

Lette retter, Skaldyr, Kylling, Salater

Leveres i

6 stk

Flaske / Alkohol

13,5

Beskrivelse Detaljer
Natural Winery Thomas Niedermayr
Tålmodighed og følsomhed er hemmelighederne på vejen fra frø til vin, fra drue til naturvin. Thomas Niedermayr følger denne fremgang for at lave vine med dybe. Med kanter og karakter, som vi selv har.
I et levende miljø fødes naturlige og elegante vine. De får lov til at være unikke, enestående, og de vil opmuntre den ene tår efter den anden. Ærlig vin, et helt mikrokosmos. Symbol på dens oprindelse, livets sunshine og dets storme.
Lækker blomsterduft med lys gul fargve.
Kombinationen af ​​syre og tanniner skaber fylde og en elegant karakter, som begejstrer til at åbne endnu en flaske
 

299,00 kr.

299,00 kr.

Huset

Thomas Niedermayr

"Sunde ting kan kun vokse i sunde omgivelser" var altid Rudolf Niedermayrs, Thomas' fars overbevisning. Landbrug i harmoni med naturen - det var hans visionære beslutning. Han omsatte dette mål med stor passion og i næsten revolutionært omfang: Så langt tilbage som i midten af 1980'erne overførte han denne mentalitet til at dyrke sin vin og skiftede til økologisk landbrug. Det betød dog mere for ham: Det handlede om en omfattende økologisk landbrugscyklus med frugt- og grøntsagsafgrøder, husdyr og det vigtige element i vindyrkning. Det handlede om biodiversitet og bæredygtige økonomiske kredsløb udført af hele familien. Hof Gandberg har været medlem af Bioland siden 1991, og siden 1993 er der også blevet presset vin der. Fra det øjeblik var det muligt at ledsage hele processen med vinfremstilling, fra druen til flasken. Landbrugscyklussen var fuldendt. Og det var baseret på naturens kredsløb. Sønnen Thomas blev gradvist involveret i forretningen efter 2010 og overtog ledelsen i 2012. Det var hans vision også at lade naturen gøre sit i kælderen.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader