Tenuta Caccia Al Piano, Ruit Hora, Bolgheri, Toscana

249,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc

Land

Italien

Passer til

Rødt kød, Vildt, Ost

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75cl / 13,5%

Beskrivelse

Ruit Hora, Caccia Al Piano, Bolgheri, er en fortryllende rødvin fra det prestigefyldte Bolgheri-distrikt i Toscana, Italien. Denne vin er et udtryk for den storslåede toscanske terroir og den passion, som vinproducenten lægger i deres håndværk.

Ruit Hora er fremstillet af en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc druer, der er omhyggeligt udvalgt og høstet for hånd. Vinen gennemgår en lang og omhyggelig gæring og lagres derefter i franske egetræsfade for at opnå sin karakteristiske kompleksitet og dybde.

Vinen fremviser en dyb rubinrød farve med violet nuancer og en forførende bouquet af modne røde frugter, krydderier, og subtile noter af tobak og vanilje fra fadlagringen. Smagen er fyldig og velafbalanceret med bløde tanniner og en imponerende længde i eftersmagen.

Ruit Hora, Caccia Al Piano, Bolgheri, er en fremragende ledsager til rødt kød, vildt, ost og andre lækre retter. Denne vin er et sandt kunstværk, der vil forkæle ganen og bringe glæde til enhver vinelsker’s bord.

249,00 kr.

Robert Parker / Wine Advocate - 93/100
James Suckling – 92/100
Bibenda – 5 Grappoli
Falstaff – 90/100

249,00 kr.

Huset

Caccia Al Piano

I begyndelsen af 2000'erne besluttede Franco Ziliani, ejeren af Guido Berlucchi og pioneren inden for fremstillingen af Metodo Classico i Franciacorta i 1960'erne, at satse på det opkomne område Bolgheri i Toscana med det formål at producere store rødvine. Dette kulminereede med købet af Tenuta Caccia al Piano i 2003. Tenuta Caccia al Piano er beliggende i det charmerende område Bolgheri. Her giver den perfekte kombination af middelhavsklima og ler-kalksten jorden det ideelle terroir til store vine. Langs den betagende Via Bolgherese, der løber mellem vinmarker og oliventræer, begyndte vinmageren Franco Ziliani en ny rejse dedikeret til produktionen af vine, der efterlader et varigt indtryk.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader