Olivero Mario Barbera d’Alba CAMPII RAUDII Superiore
259,00 kr.
Type
Rødvine
Drue
Barbera
Land
Italien
Fadlagring
15 måneder på eg
Passer til
Barbecues, rødt kød, vildt, ost
Flaske / Alkohol
75 cl
Beskrivelse
Detaljer
Campii Raudii var et romersk slag 100 f. Kr., der er tæt knyttet til byen Roddi, der ligger lige ved vingården. Denne Barbera har ligget længe på egetræsfade, der giver en varm og fyldig vin med noter af brombær, friskristet kaffe, tobak og krydderier. De bløde tanniner giver en god drikkeoplevelse, der skyldes syren og den lange lagringstid.
Den rubinrøde Barbera er perfekt sammen med en grillet bøf eller delikate oste.
Vi anbefaler en serveringstemperatur lige under stuetemperatur på 17-19°C.
Huset
Olivero Mario
Olivero Mario er først og fremmest en familie – og dernæst en vinproducent. Det er sønnen, Lorenzo, der sammen sin far, Mario, startede vinproduktionen i 2003. Lorenzo studerede ønologi i Alba, Piemonte. Efter at have studeret videre fik han en uddannelse fra Turin University. Lorenzo har arbejdet på flere forskellige gårde for at samle erfaring og lære fra de gamle italienske mestre i vinproduktion.
Det betyder, at han i dag producerer ganske robuste vine fra gamle vinområder. På gården produceres Nebbiolo, Barbera, Dolcetto og hvidvinsdruen Arneis.
Det betyder, at han i dag producerer ganske robuste vine fra gamle vinområder. På gården produceres Nebbiolo, Barbera, Dolcetto og hvidvinsdruen Arneis.
Seneste kommentarer