Caccia Al Piano, GROTTAIA VERMENTINO Toscana IGT, Toscana, Italien

199,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Vermentino

Land

Italien

Passer til

Lette retter, Skaldyr og Friske salater

Leveres i

12 stk

Flaske / Alkohol

75 cl / 12,5%

Beskrivelse

GROTTAIA VERMENTINO Toscana IGT er en forfriskende hvidvin fra det smukke Toscana i Italien. Denne vin repræsenterer et perfekt udtryk for regionens unikke terroir og den karakteristiske Vermentino druesort.

Denne fortryllende hvidvin er lavet af 100% Vermentino druer, der dyrkes med omhu og opmærksomhed i de solrige vinmarker omkring GROTTAIA ejendommen.

GROTTAIA VERMENTINO Toscana IGT har en strålende lys strågul farve og en forfriskende bouquet af citrusfrugter, grønne æbler og hvide blomster. Smagen er livlig og sprød med en behagelig syre og en frisk finish, der gør den til den perfekte ledsager til lette retter, skaldyr og friske salater.

Denne hvidvin er en sand fornøjelse at nyde på en varm sommerdag og en perfekt repræsentant for Toscana’s rige vintradition.

199,00 kr.

199,00 kr.

Huset

Caccia Al Piano

I begyndelsen af 2000'erne besluttede Franco Ziliani, ejeren af Guido Berlucchi og pioneren inden for fremstillingen af Metodo Classico i Franciacorta i 1960'erne, at satse på det opkomne område Bolgheri i Toscana med det formål at producere store rødvine. Dette kulminereede med købet af Tenuta Caccia al Piano i 2003. Tenuta Caccia al Piano er beliggende i det charmerende område Bolgheri. Her giver den perfekte kombination af middelhavsklima og ler-kalksten jorden det ideelle terroir til store vine. Langs den betagende Via Bolgherese, der løber mellem vinmarker og oliventræer, begyndte vinmageren Franco Ziliani en ny rejse dedikeret til produktionen af vine, der efterlader et varigt indtryk.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader