Producenten og området

Silvia Gonzales

I 2014 startede Silvia González sit helt eget vin-projekt, nemlig produktionen af begrænset signaturvin i hjertet af Ribera del Duero. Hver slurk af hendes vin afspejler hendes personlighed, der er vild, kvalitetsbevidst og ærlig. Silvia González er født i Salamanca, hvor hun blev uddannet kemiker og afsluttede sine studier med en doktorgrad i organisk kemi. Efter at have studeret ønologi i Palencia begyndte hun at rådgive små vingårde i Ribera del Duero, Rueda, Arribes del Duero og Toro. I 2014 besluttede hun at tage springet med sin egen vin. Silvia dækker hele processen fra start til slut, og hun er selv ansvarlig for at bringe sine to vine direkte til sin klient. Det tæller blandt andet flere restauranter med Michelin-stjerner, da hendes vin har erobret restauratørers, vinproducenters og eksperter hjerter. Det er ikke for sjov, at Silvias vin er så populær, og vi er sikre på, at du vil nyde hver eneste slurk!
Rioja er måske det mest kendte område i Spanien – men Ribera del Duero er på alle måder et område, som man bør kende. Vin fra dette område er ofte lavet på Tempranillo druen, der er kendt for at være fyldig, mørk og med smage fra tobak, vanilje og mørke frugter. Du får fra dette område noget af det mest spændende, mørke og udfordrende vin, som Spanien har at tilbyde.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader