Producenten og området

Franck Massard

Franck Massards dedikation til vin og vindyrkning gjorde, at han startede sit eget vinhus for at kunne dele ud af sin store passion med resten af verden. Franck var ’UK Best Sommelier’ i 1996. Han fik WSET diplomet i 1998 og Master Sommelier Advanced diplomet i 1999.

Som Franck selv siger:
”Alt begyndte i 2004, da jeg, sammen med en gammel ven, der også er sommelier, købte vores egen vingård i Priorat og gjorde vores drøm til virkelighed. På den vingård dyrkede jeg min første vin, Huellas, og fandt samtidig ud af, at hemmeligheden bag god vin er evner, tålmodighed, hårdt arbejde og passion. Jeg kunne ikke være mere glad for det, jeg gør nu. Jeg lever virkelig min drøm.”
Francks spanske vingård ligger i Priorat regionen, der er DOQ certificeret. Området er kendt for sine kraftfulde catalanske rødvine. Herfra begyndte rejsen med at få druer fra mindre kendte regioner som Ribeira Sacra, Terra Alta, og Valdeorras.

Franck ledte efter vingårde i klimatiske områder, hvor gamle vinstokke producerer helt fantastiske druer i meget høj kvalitet, som tidligere blev kasseret grundet deres lave output. Franck elsker at lede efter gårde med stort potentiale, hvor druerne har en naturlig kompleksitet, der ikke findes mange andre steder i verden. Franck har derfor et tæt bånd med mange små vinbønder (Rudeles, Landaluce og Mas Bertran) som med gamle traditioner og historier har en enorm viden om vind, vejr og vinproduktion.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.