Producenten og området

Bird in Hand

Bird in Hand begyndte i 1997, da grundlæggeren, Andrew Nugent, og hans far, Michael Nugent, stødte på en gammel mælkefarm i det fremadstormende vinområde, Adelaide Hills, placeret i det sydlige Australien. Andrew har siden hans ungdomsår været fast besluttet på, at han skulle leve af at producere vin. Da han faldt over denne gård, var han ikke i tvivl om, at det var det rigtige sted. Og han havde helt ret.
I dag producerer Andrew en række af klassiske druer; Shiraz, Pinot Noir, Chardonnay, Riesling og Sauvignon Blanc. Over årene har området produceret vine til enhver anledning – fra din helt almindelige hverdagsvin til vin i verdensklasse.

Den frugtbare jord, den varme australske sol, de kølige vinde fra Mount Lofty Ranges og placeringen tæt på St. Vincent golfen, gør området ideelt til vinproduktion. Andrew Nudgent fremhæver selv denne kombination som unik. Druerne elsker kombinationen af den hyppige regn samt den bagende sol. Det gør jorden omkring Adelaide Hills utrolig rig på næringsstoffer og giver dermed optimale betingelser for at dyrke vin.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.