Bellussi Prosecco DOC Extra Dry

129,00 kr.

Type

Mousserende Vin

Drue

Glera, Chardonnay

Land

Italien

Passer til

Aperitif, lette måltider

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 11%

Beskrivelse Detaljer

Prosecco er en mousserende vin fra Italien med masser af bobler. Prosecco kommer fra Italiens nordøstlig hjørne, et område der spænder over ni provinser i Veneto- og Friuli Venezia Giulia-regionerne og opkaldt efter landsbyen Prosecco, som ligger i provinsen Trieste, Italien.

Denne prosecco fra Bellussi er extra dry og som med Champagne, er det lidt omvendt med betegnelserne og denne “ekstra tørre” prosecco er derfor dejligt frugtig med masser af lækker frisk frugt.

Den perfekte partner til stort set alt hvad du kan komme i tanke om. Den snupper både sushi, krydret mad, østers, skaldyr og ja bare ren nydelse inden maden.

129,00 kr.

129,00 kr.

Huset

Bellussi

Vi er i hjertet af en af Italiens mest fascinerende vinregioner. De grønne bakker i Valdobbiadene, hvor Glera-vinstokken troner næsten uanfægtet og giver liv til de bobler, som hele verden misunder Italien for. Det var her, at en visionær iværksætter, Enrico Martellozzo, i 1993 købte et fint vinfirma, Bellussi Spumanti, med det formål at relancere brandet og styrke dets position i Italien og i udlandet takket være fokus på høj kvalitet. Med dette i mente har Bellussi investeret massivt i de senere år, indkøbt topmoderne maskiner og udstyr og nået ekstremt høje teknologiske niveauer.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader