Caccia Al Piano, LUNGOCOSTA Bolgheri DOC Bianco, Toscana, Italien

299,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Vermentino, Sauvignon Blanc og Viognier

Land

Italien

Passer til

Skaldyr, Fiskeretter og Lette salater

Leveres i

6

Beskrivelse Detaljer

LUNGOCOSTA Bolgheri DOC Bianco er en forfriskende hvidvin, der kommer fra det berømte Bolgheri-distrikt i Toscana, Italien. Denne vin repræsenterer en fusion af tradition og innovation inden for italiensk vinproduktion.

Denne karakteristiske hvidvin er fremstillet af en blanding af traditionelle druesorter som Vermentino, Sauvignon Blanc og Viognier, der er dyrket med omhu og opmærksomhed i de solrige vinmarker langs Bolgheris kystlinje.

LUNGOCOSTA Bolgheri DOC Bianco har en strålende gylden farve og en fortryllende duft af citrusfrugter, tropiske frugter og blomster, der inviterer til en forfriskende oplevelse. Smagen er levende og afbalanceret med en behagelig syre og en lang, frugtagtig finish.

Denne hvidvin er perfekt som aperitif eller som ledsager til skaldyr, fiskeretter og lette salater. Med sin elegance og raffinement er LUNGOCOSTA Bolgheri DOC Bianco en sand fornøjelse for ganen og et sandt udtryk for Bolgheris unikke terroir.

299,00 kr.

299,00 kr.

Huset

Caccia Al Piano

I begyndelsen af 2000'erne besluttede Franco Ziliani, ejeren af Guido Berlucchi og pioneren inden for fremstillingen af Metodo Classico i Franciacorta i 1960'erne, at satse på det opkomne område Bolgheri i Toscana med det formål at producere store rødvine. Dette kulminereede med købet af Tenuta Caccia al Piano i 2003. Tenuta Caccia al Piano er beliggende i det charmerende område Bolgheri. Her giver den perfekte kombination af middelhavsklima og ler-kalksten jorden det ideelle terroir til store vine. Langs den betagende Via Bolgherese, der løber mellem vinmarker og oliventræer, begyndte vinmageren Franco Ziliani en ny rejse dedikeret til produktionen af vine, der efterlader et varigt indtryk.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader