Braunewell Dinter Rose

299,00 kr.

Type

Rosévin

Drue

Pinot Noir, St. Laurent, Merlot

Land

Tyskland

Fadlagring

7 måneder på eg

Passer til

Aperitif, lette måltider

Leveres i

3 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 13,5%

Beskrivelse Detaljer

Farven på denne rosé vin er sommerlig pink og den har noter af modne jordbær, hvid fersken. Man fornemmer muligvis en smule lakrids og fin vanilje. Den har en silkeblød tekstur, men er samtidig tør og cremet. Den har en lang finish – alt sammen gør, at den passer fint sammen med mad.
Suveræn som aperitif samt som ledsager til forretter og lette måltider. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-14°C.

299,00 kr.

299,00 kr.

Huset

Braunewell

Vingårdene omkring Rheinhessen har rødder helt tilbage til det 17. århundrede, hvor de første tilflyttere begyndte at dyrke druer. Det var dog først i 1960’erne, at Adam Braunewell tappede den første vin. Siden overtog Axel og Ursula Braunewell forretningen og videreudviklede den til den moderne vingård, som den er i dag. Efterfølgende har sønnerne, Christian og Stefan, fortsat historien.

Alle druer er af højeste kvalitet og bliver nøje udvalgt og håndplukket før produktion. Familien er desuden meget optaget af bæredygtighed - noget som familien i højere grad begynder at bevæge sig i retning mod.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader