Brooklyn Winery
Producenten og området
Brooklyn Winery
De to stiftere af Brooklyn Winery, Brian Leventhal og John Stires, mødte hinanden da de arbejdede sammen i en start-up. De begyndte at dele deres fælles passion: Vin. De eksperimenterede med vin og begyndte, sammen med andre medarbejdere, at lave deres egen vin i New Jersey. Da de opdagede, at de havde det utroligt sjovt med deres projekt og samtidig så, at der næsten ingen vinproducenter var i Brooklyn, så de en mulighed. New Yorkerne er nemlig helt vilde med alt, der er lokalt, og Brian og John besluttede derfor at sige deres job op, for at starte Brooklyn Winery.
Brian og John har en urban vin-boutique i hjertet af Williamsburg, der er et af New Yorks mest kreative og urbane områder. Vinen er produceret af Conor McCormack, der nøje selv udvælger druerne fra forskellige små amerikanske vingårde rundt omkring i landet - fra New York til Californien. Ofte er det gårde, der kun producerer druer uden at lave vin selv. Brooklyn Winery har et tæt samarbejde med de mange forskellige gårde, hvilket gør, at de udnytter det fulde potentiale af deres druer.