Gigondas Rouge Bio
279,00 kr.
Type
Wine Offers
Drue
75 % Grenache noir - 10 % Mourvèdre - 5 % Syrah - 3 % Cinsault 2 % Clairettes Roses.
Land
Fadlagring
Maceration i 3 uger. Pumper over og træder. Lagret 12 måneder i betontanke.
Passer til
Krydrede retter: tajine, peberbøf, couscous, andebryst med Espelette peber, paella, lammekarry
Leveres i
6
I smagen folder frugten sig magtfuldt ud, men på en så mesterligt fokuseret vis, at helhedsindtrykket forekommer millimeter-præcist.
En saftig og lækker vin med skøn aroma, hvor man finder blommemarmelade, strejf af vanilje og saftige solbær. Det går igen i smagen, hvor det pakkes ind i bløde tanniner blandet med provencalske krydderurter og lakrids, der former en lang og krydret pebret afslutning.
Finalen varer ved i evigheder og giver med sin levende syre og stenede fornemmelse friskhed og ikke mindst lyst til endnu et glas.
Seneste kommentarer