Wairau River Winery Reserve Pinot Noir Reserve

199,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Pinot Noir

Land

New Zealand

Fadlagring

12 måneder på fransk egetræ

Passer til

Vildt, and, pasta

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75 cl / 13,5%

Beskrivelse Detaljer

Druerne til denne Pinot Noir er blevet plukket lidt tidligere end normalt for at opnå en elegant vin, der samtidig giver modspil. Farven er mørkerød og i næsen er den let spicy med noter af røde bær.
Vinen har en smuk struktur og de skønne tanniner spiller godt sammen med smagen af blomme, chokolade og undertonerne af den franske eg.

Huset

Wairay River Winery

Phil og Chris Rose dyrkede oprindeligt lucerne til eksport for det japanske markedet. Da 70’ernes oliekrise ramte, var det dog ikke længere attraktivt at dyrke lucerne. Parret kiggede sig derfor om efter andre måder at bruge deres land på. De besluttede at dyrke druer. Efter en lang kamp med myndighederne, om at få de endelige godkendelser, startede de deres vingård i 1978. Efter noget tid, som vinbønder, startede de deres eget mærke, Wairau River i 1991. Sønnen Sam, og hans gode ven, Nick Entwistle, har nu overtaget vinproduktionen fra forældrene efter, at Sam færdiggjorde sin uddannelse i vindyrkning fra Lincoln University. Resten af familien arbejder stadig på gården, hvor den anden søn, Hamish, og datteren, Caroline, også hjælper til på gården. Man kan roligt sige, at vin strømmer gennem denne families blodårer.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader