Tim Adams The Fergus Clare Valley

109,00 kr.

Type

Rødvine

Drue

Grenache, Tempranillo, Malbec

Land

Australien

Fadlagring

24 måneder på fransk eg

Passer til

And, kalkun, lam og krydrede retter

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75cl / 14%

Beskrivelse Detaljer

I en desperat mangel på Shiraz og Cabernet købte Tim nogle Granache druer i 1993, som blev startskuddet til denne vin. Den havde stort potentiale – især kombineret med mad.
Smagen er fyldt med jordbær fra Tempranilloen, mørke bær fra Malbec og samtidig det krydrede fra Grenache, gør dennne vin meget fyldig og velegnet til and, lam og rødt kød. Prikken over i’et er, at man mærker den lange fadlagring på fransk egetræ.

Huset

Tim Adams

Tim Adams begyndte hans eventyr i Clare Valley i 1967, da hans far flyttede dertil i forbindelse med hans virke som direktør i Australiens Nationalbank. Der gik ikke længe før Tim fik et tæt bekendtskab med en af Australiens mere kendte ansigter i vinindustrien – Mr. Mick (Knappstein). Mick havde rødder tilbage til Stanley Wine Company, der startede deres vinproduktion i 1890. Tim startede med at arbejde for Mr. Mick i 1975, hvor han studerede vin i samarbejde med Charles Sturt University. Dette blev startskuddet til Tims karriere. I 1986 valgte Tim at starte sin egen karriere. Tim og hans kone, Pam, startede i det små, der til sidst udviklede sig til en stor karriere. Tim Adams Winery ligger 130 kilometer nord for byen Adelaide. Huset er gået igennem mange forandringer i sin tidligere tid, og begyndelsen på den nuværende kvalitets orienterede produktion startede. Siden har Tim Adams høstet mange nationale og internationale anerkendelser for sine meget elegante vine.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader