Rocca Fiore Rosso Melograno Umbria Rosso IGT

119,00 DKK

Type

Rødvine

Drue

Sangiovese

Land

Italien

Fadlagring

12 måneder i ståltanke

Flaske / Alkohol

75cl

Beskrivelse Detaljer

Med sine raffinerede aromaer af frugt, våd skov, græs moden blomme og urter er dette selvsagt en kompleks vin. Den har en markant rubinrød farve, der gør sig godt i glasset. Smagen er let vibrerende med en let mineralsk smag og bløde tanniner. En udsøgt vin der bedst gør sig serveret under stuetemperatur på 15-16°C.

Huset

Rocca Fiore

Eventyret startede i 2000, da Leonardo og hans søn valgte at udnytte de helt fantastiske omgivelser i Umbrien. I de bakkede omgivelser og ovenpå den frugtbare jord ligger vingården Roccafiore, der har valgt, at alt vin er økologisk certificeret – et helt bevidst valg af far og søn. Familien går meget op i bæredygtighed, og de har derfor brugt noget af deres land på at have solcelleanlæg, så gården drives så CO2 neutral som muligt.

De har fået vejledning fra den anerkendte vinproducent, Hartmann Donà. De har tillært sig den nyeste teknologi og innovation inden for vinproduktion, men har samtidig stor respekt for de gamle italienske traditioner. Det betyder, at familien respekterer druernes særegne, men samtidig formår at producere vin til en konkurrencedygtig pris.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 15% på din første ordre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader