Rocca Fiore Montefalco Sagrantino DOCG

199,00 DKK

Type

Rødvine

Drue

Sagrantino

Land

Italien

Fadlagring

30 måneder på slovensk eg

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75cl / 15%

Beskrivelse Detaljer

Denne langtidslagrede rubinrøde rødvin med violette skygger er helt speciel. Den har noter af brombær og vilde bær med et hint af mineraler.
Vinen er meget mørk, tung og kraftfuld. Den har intense noter af røde frugter og krydderier.
Det er en vin, som på grund af sine hele 30 måneder på fad sagtens kan tåle at arbejde videre i flasken. En hel unik vin, som skal opleves på tætteste hold!

Vi anbefaler, at du dekanterer vinen og giver den tid i glasset.

Huset

Rocca Fiore

Eventyret startede i 2000, da Leonardo og hans søn valgte at udnytte de helt fantastiske omgivelser i Umbrien. I de bakkede omgivelser og ovenpå den frugtbare jord ligger vingården Roccafiore, der har valgt, at alt vin er økologisk certificeret – et helt bevidst valg af far og søn. Familien går meget op i bæredygtighed, og de har derfor brugt noget af deres land på at have solcelleanlæg, så gården drives så CO2 neutral som muligt.

De har fået vejledning fra den anerkendte vinproducent, Hartmann Donà. De har tillært sig den nyeste teknologi og innovation inden for vinproduktion, men har samtidig stor respekt for de gamle italienske traditioner. Det betyder, at familien respekterer druernes særegne, men samtidig formår at producere vin til en konkurrencedygtig pris.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader