Rocca Fiore Montefalco Rosso DOC

119,00 DKK

Type

Rødvine

Drue

Sangiovese, Sagrantino, Cabernet Sauvignon, Merlot

Land

Italien

Fadlagring

18 måneder på eg

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75cl / 13%

Beskrivelse Detaljer

De mange forskellige druer (70% Sangiovese, 15% Sagrantino, 15% Cabernet Sauvignon/Merlot) er nøjsomt udvalgt og behandlet nænsomt. De bliver lagt i ståltanke i 10/12 dage med deres skaller, så druerne kan arbejde og frigive deres naturlige aromaer. Det er bl.a. frugtige noter, kirsebær og brombær.
Den lange lagringstid gør, at vinen får en enorm volumen.

Vi anbefaler, at du serverer vinen lettere afkølet.

Huset

Rocca Fiore

Eventyret startede i 2000, da Leonardo og hans søn valgte at udnytte de helt fantastiske omgivelser i Umbrien. I de bakkede omgivelser og ovenpå den frugtbare jord ligger vingården Roccafiore, der har valgt, at alt vin er økologisk certificeret – et helt bevidst valg af far og søn. Familien går meget op i bæredygtighed, og de har derfor brugt noget af deres land på at have solcelleanlæg, så gården drives så CO2 neutral som muligt.

De har fået vejledning fra den anerkendte vinproducent, Hartmann Donà. De har tillært sig den nyeste teknologi og innovation inden for vinproduktion, men har samtidig stor respekt for de gamle italienske traditioner. Det betyder, at familien respekterer druernes særegne, men samtidig formår at producere vin til en konkurrencedygtig pris.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 15% på din første ordre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader