Rocca Fiore Fiorfiore Umbira Grechetto IGT

149,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Grechetto

Land

Italien

Fadlagring

12 måneder på slovensk egetræ

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

75cl / 13%

Beskrivelse Detaljer

Noget så interessant som en langtidslagret hvidvin gør denne vin helt unik. I næsen er den særdeles frugtig med noter af ananas, æble, gule blomster og søde krydderier. Den har vundet flere priser for sin elegante og komplekse smag, der både kan karakteriseres som varm, blød og med en mineralsk friskhed.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-14°C.

149,00 kr.

149,00 kr.

Huset

Rocca Fiore

Eventyret startede i 2000, da Leonardo og hans søn valgte at udnytte de helt fantastiske omgivelser i Umbrien. I de bakkede omgivelser og ovenpå den frugtbare jord ligger vingården Roccafiore, der har valgt, at alt vin er økologisk certificeret – et helt bevidst valg af far og søn. Familien går meget op i bæredygtighed, og de har derfor brugt noget af deres land på at have solcelleanlæg, så gården drives så CO2 neutral som muligt.

De har fået vejledning fra den anerkendte vinproducent, Hartmann Donà. De har tillært sig den nyeste teknologi og innovation inden for vinproduktion, men har samtidig stor respekt for de gamle italienske traditioner. Det betyder, at familien respekterer druernes særegne, men samtidig formår at producere vin til en konkurrencedygtig pris.

Andre gode vine

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader