St. Michael Eppan Merol Chardonnay Alto Adige DOC

149,00 kr.

Type

Hvidvin

Drue

Chardonnay

Land

Italien

Passer til

Fisk, asparges

Flaske / Alkohol

75 cl / 13,5%

Beskrivelse Detaljer

Farven på denne Chardonnay er korngylden med et strejf af græsgrønt. Den har en frugtig aroma med noter af melon og modne æbler. Ved smagen af de første dråber vil du fornemme en silkeblød vin, der er ganske velbalanceres mellem syrligheden og sødmen.
Denne vin kan sagtens nydes på egen hånd, men går også ganske fint sammen med fisk eller grillet grønt.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 8-10°C.

JAMES SUCKLING: Südtirol/Alto Adige DOC Pinot Grigio Anger 2018 90 POINT

Huset

St Michael Eppan

I 1907 valgte 340 små og mellemstore vinproducenter at slå sig sammen til den vinproducent, der i dag hedder St. Michael-Eppan. Siden 1977 har det været Hans Terzer, der har styret vinkooperativet. Hans bliver betragtet som en af pionererne inden for produktion af vin i det sydlige Tyrol. Det er især inden for hvidvine, at Hans, og resten af kooperativet, har udviklet og forfinet deres vine. Vinproducenten var en af de første i Sydtyrol til at fadlagre sine hvidvine.

I 1997 valgte det italienske vinmagasin, Il Gambero Rosso, at hylde Hans Terzer, som en af de bedste vinproducenter i verden. Så sent som i 2017 hylede det prestigefyldte tyske livsstilsmagasin, Der Feinschmecker, Hans med en ’Lifetime Achievement Award’. Hos St. Michael-Eppan får du vin dyrket og produceret af eksperter, der har været afprøvet og elsket gennem årtier.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader