“Fervo” Refrontolo Marzemino DOCG Passito

149,00 kr.

Type

Dessertvine

Drue

Marzemino

Land

Italien

Passer til

Søde desserter

Leveres i

6 stk.

Flaske / Alkohol

50 cl / 13,5%

Beskrivelse Detaljer

Denne søde dessertvin der er dyrket på Marzemino druen har en intens rubinrød farve med violette refleksioner i glasset. Bouqueten er delikat med intens duft af marasca kirsebær.
Vinen, som er utrolig velegnet til desserter, har en sød og fyldig smag, der gerne skulle have noter af røde bær og brombær.

Servér gerne denne dessertvin til tiramisu eller panna cotta. Vi anbefaler, at du serverer den afkølet ved omkring 12-14℃.

Huset

Astoria

Den italienske vinproducent Astoria blev etableret i 1987 af en vinfamilie med Paolo og Giorgio som frontmænd. Lige siden Astorias begyndelse, har høj kvalitet været en af producentens topprioriteter, som altid vægtes over kvantitet. Astoria kan da også bryste sig af, at deres vine er at finde blandt sortimentet hos nogle af de mest eksklusive cateringvirksomheder i verden.
Det særprægede og smukke design på Astoria-flaskerne er inspireret af et ønske om at ære en af Italiens store seværdigheder. Fordybningerne i flaskens overflade forestiller nemlig kanalerne i Venedig.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader