Producenten og området

"Kun dem, der kender deres druer, kan vide, hvordan man bruger dem. Det er derfor, jeg besluttede at gøre det selv." - Vincenzo Cesani

Vincenzos ord fanger perfekt filosofien bag produktionen af ​​kvalitetsvine fra Cesani-familien: forståelse af naturens gaver, landbrugsknowhow og den menneskelige faktor. At kende sine druer betyder at kende landet, hvor de vokser, og respektere dets naturlige rytmer. Det er naturen, der markerer tidspunkterne for arbejdet i vinmarkerne, høsten og frigivelsen af ​​flaskerne på markedet. "At respektere naturens rytmer" betyder at sætte kærlighed til naturen frem for markedslogik. I årtier har Cesani dyrket jorden efter det økologiske landbrugs diktater, her består opgaven i at overvåge afgrøder og gribe ind, når det er nødvendigt med kun naturlige produkter. For på den måde at bevare det økosystem, vi lever og arbejder i, og beskytte vores biodiversitet.
Cesani-familiens historie starter i 1949, hvor Guido og Annunziata købte det første stykke jord med et lille hus i Pancole, 6 km fra centrum af San Gimignano, på toppen af ​​en bakke, hvor vinstokke og oliventræer har altid været dyrket. Med overdragelsen af ​​ledelsen til deres søn Vincenzo, specialiserede virksomheden sig derefter i produktion af vin og ekstra jomfru olivenolie, sådan er det også i dag. Driften fortsætter i dag takket være lidenskab og kompetencer fra døtrene Letizia og Marialuisa, som i årevis har støttet Vincenzo i ledelsen af ​​virksomheden. De to søstre har hjulpet med at forvandle gården til en dynamisk landbrugs- og vinproducerende ejendom, der repræsenterer alt det gode fra dette territorium.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og fåspændende nyheder før alle andre

Vær den første til at modtage unikke tilbud, nyheder og inspiration - serveret direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt.

preloader